Stora spegelsalenTornrummetkonferens i unik miljöBiljardrummetBiblioteket

Konferens

Överås erbjuder en lugn och skön miljö för konferens av olika slag. Vi har två lokaler för biosittning med plats för cirka 50 – 80 platser. Båda dessa rum går att möblera med bordssittning och då minskar antalet platser naturligtvis. Det ena rummet är vårt Kapell det andra är Stora Salongen. Olika till sin karaktär men med hög potential att skapa och hålla en god miljö för samtal och tankar.

Biljardrummet och biblioteket är två rum som kompletterar varandra utmärkt. I biblioteket finns åtta skinnfåtöljer för avspända samtal och när arbetet skall konkretiseras flyttar ni in i biljardrummet, till det stora och rymliga ekbordet. Skinntapeter och ekpaneler gör sitt för att samtalet flyter fritt och idéer växer fram.

I källarplanet ligger Munkvalvet alldeles bredvid Festvalvet. Riktiga källarvalv som skapar sin egen atmosfär. En intim miljö och speciell på sitt eget sätt. Plats för mellan 15 – 30 pers beroende på sittkrav.

När ni beställer konferens beställer ni också den tekniska utrustning som ni behöver.

Vill ni höja den kulturella miljön ytterligare, har vi goda kontakter med skolor, bildningsförbund m fl som kan hjälpa till med musik mm. En extra krydda som stimulerar samtal, tankar och kreativitet.

Tillgänglighet
Handikappanpassade toaletter finns, men tyvärr ingen hiss.

Boka konferens på Överås

Välkommen att se er omkring och prata konferens med Suzanna.
Ring idag och boka ett besök: 031-40 25 99

Välkommen!